|
|||
|
Selamlar arkadaşlar ;
Html ve Asp çalışmalar yapıyorum. Şimdi Php ile tanışıp , ilk adımı beğendiğim Commerce sistemini kurarak başlamak istiyorum.Ve başlangıç için sorularım olucak. * Hangi sürümü kurmalıyım ? * Neler gerekli ? ( localhost kurulumu ve aşağıdaki örnek site kurulumu için ) * Windows reseller'ım var bunu bu sistem için kullanabilirmiyim ? * Vista da localhost kurulumunu yapabilirmiyim ? Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Örnek Uygulama : shop.gunes-pili.com Geändert von ofispartner (10.06.2009 um 08:57 Uhr) |
|
|||
|
Merhaba,
* Hangi sürümü kurmalıyım ? --> XT-Commerce v3.0.04 SP2. Gerci yeni bir versyon cikti ama bu verdigim benim ihtiyacimi karsiliyor. * Neler gerekli ? ( localhost kurulumu ve aşağıdaki örnek site kurulumu için ) --> Sunucu (Application Server) örn: Xampp + phpMyAdmin v5.0 (mecbur degil; veri tabani kontrölünde kolaylik saglamak icin yardimci bir program) + MySQL v.5.0 (ya da üstü) veri tabani, birde editör progrrami * Windows reseller'ım var bunu bu sistem için kullanabilirmiyim ? --> Reseller? Tam teskilatli isletim sistemi degilmi? Yine de lokal calismalar icin yeterli olmali (E-Posta gönderilemiyor olabilir!) * Vista da localhost kurulumunu yapabilirmiyim ? --> Linux + Windows XP (Home) / Professional ve Vista ürünleri üzerinde kurulum yapilabilir Kolay gelsin, imex |
|
|||
|
Selam imex ;
Açıklamalar için teşekkürler , denicem , sorunla karşılaşırsam , tekrar yardımını isterim :-) Ama XT-Commerce v3.0.04 SP2. sürümünü nereden indireceğimi bulamadım ... Geändert von ofispartner (02.07.2009 um 21:28 Uhr) |
![]() |
| Lesezeichen |
| Stichworte |
| tan#305#351ma, tanışma |
| Themen-Optionen | |
| Ansicht | |
|
|